Sunday, December 30, 2012

Nov -Dis'12 Short Snap

Salam...
Lamanya tidak menulis sesuatu di sini. November dan Disember 2012 banyak aktiviti. Training di Kemaman..balik..terus fly ke KL jumpa dear hubby wink wink ;-) Tak lama pun 2-3hari je..itu pun dah mengganggu schedule kerja hubby..so sorry abang!

Habis training di Kemaman..another training in the corner. Drive away to Jeli for Training the trainer (1 Citizen Program).. There is an exam for the trainer to complete..aiyooo! Serious nervous gila sebab dah lama xexam ahaha. Study hard la malam tu..subuh pun bangun buat exercise..alhamdulillah lulus untuk jadi trainer. So kena apply this training kat workplace nanti..

Hubby balik kampung after habis training.. Nothing much to do..ujan sepanjang minggu. Banyak masa abiskan kat rumah je..kambing pun xsempat nak keluar ehehe. Sejuk gedi..!

End of Dis'12..tetiba abah ajak dtg tukar tayar kat KL..aiyoooo! Dapat la jumpa hubby sekejap..meneroka 15hentian dari Telok Gadong ke KL Central dgn komuter..utk yg tersayang! Dah ganggu schedule abg lagi..Hope everything gonna be fine abang..!

Wasalam....


No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking