Wednesday, September 19, 2012

Bahagia dicari..menanti.

Salam..hmm bahagia je rasa dgn kehidupan sekarang..alhamdulillah.

Kakak
Wow..she was 5th already..dah cerdik.. Banyak improvement dari segi pembelajaran kat school dan juga kat rumah. Improvement kat school bagus sangat..tapi kat rumah adduhai laaa. Merajuk nombor satu..remote astro dia aja yang empunya..selalu berebut dgn maktok..kalau time baik bole je tukar2 channel bila iklan tapi time angin..abaikan je la hasrat nak tukar channel tu. Manja yg amat dengan atok takleh nak kata huhu..

Hubby
Alhamdulillah..so far so good. Relation dgn family ok..dengan anak pun ok. Full of respect and love..and reaponsibilty. Always put both of us as his first priority..but he is quite busy with his career when he was in KL. Yet still contact me every day

However...i did realize that should be both of them ni..anak & hubby macam tak cukup kasih sayang pun ada. Masing2 nak perhatian lebih dari mamy yang sorang ni. Kakak seems not in good mood when mamy with abah...addooi. She will create something to attract my attention.
Hubby pulak like tak cukup masa selalu..because we did spend our precious time only in the week end.

To both my little kakak and my dear hubby..
How hard it be..
How difficult to solve it..
How hot it is..
How scared to face it..
I will try my level best to be...
  a loving mummy to my little kakak..
  & a good wife to my hubby..
May Allah bless us..amin.

Terima kasih Allah..pemberian dari Mu yang tak ternilai untuk ku menyemai sisa kasih sayang yg ada di hati ini.

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking