Thursday, August 2, 2012

Salam Ramadhan

Adduhhh..dah Ramadhan ke berapa ni baru lah nak mencoret sesuatu dalam blog. 

Alhamdulillah, sejak bergelar isteri kembali.. banyak perkara2 baru yang perlu diperbaiki dan difahami sama2. Terima kasih kepada encik suami yang sangat memahami dan suka sangat melayan kerenah puan isteri yang banyak songeh ni hihi..dan juga melayan kerenah anak yang laaagi banyak songeh nya haha.

Sempat menyambut Ramadhan seminggu bersama hubby..alhamdulillah.. Walaupun berkejar kesana sini, akhirnya sempat jugak hubby balik menyambut puasa. Hmm..ini dah sibuk kembali sampailah 9hb Ogos nanti baru lah dapat bertentang mata.insya Allah. 

Sepanjang bulan puasa..sue menyibukkan diri dengan himpunan biskut2 raya hehe...walaupun dah kena warning dengan hubby xpayah sibuk2 buat biskut macam tahun lepas (takmo dikenang..penat yang amatttt). Tapi..tahun ni buat tak banyak..ala kadar saja mengikut kemampuan. Errrrr..maksudnya tak pulun bettoi2 laaa haha.  Boleh tengok raya cookies sue di Sufe Home Recipe yea..sempat lagikkk promote hihi.

Tahun lepas tidur 2jam je.. Office hour dari 9pagi-5ptg..then balik tunggu berbuka. After buka puasa start dahh kong kang tung tang kat dapur sampai pukul 4pagi.. orang lain bangun sahur, sue sambung tidur. Tepat 6pagi dah bangun dah..(tu pun sebab anak dah bangun keh keh)..siap2 anak g school then sue pulak ke office. Mata usah dikenang..retak seribu hehehe.

'Insya Allah abang, tahun ni ayang buat secukup dan sekadarnya saja. Alhamdulillah tak penat pun. Tempahan kek pun tak pulun semua..secukup rasa je hehe.' Bukannya apa, dah memang jenis tak reti dok diam ini lah dia. Teruk sangat buat raya cookies last year sampai blood pressure tinggi melangit aiyoooo..so tahun ni a bit relax, sempat berterawih lagi alhamdulillah.

Sekian dulu entry di subuh hari.. nak g solat subuh..assalamualaikum !

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking