Saturday, March 24, 2012

Gigi Biru

Sreeettt.....meleretkan jari ke hujung muka blog. Makkk aiiii...berhabuk, bersawang bagai. Labah2 pun dah siap bina kondo idaman..pastu berkampung siap huhu. Punya lah lama tak update blog ku huhu..

Bukan apa..nak update tapi frust betul bila gambar yg dalam HP xbuleh di bluetooth ke lappy tu yg buat mood ilang tuh. Taim snap gambar tu..banyak je yang dikarang dalam kepala. Tapi bila nak bluetooth tak buleh..terus ilang mood. Insya Allah..esok nak try p bawak ke kedai komputer tengok2 apa masalah cik lappy LENOVO yang abang sayang bagi ni ehehe :).

Semoga lepas ni senang nak ber'gigi biru' pastu nafsu untuk berblogging kembali lagi hik hik..

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking