Friday, August 19, 2011

Carrot Cake

As salam...
Semalam kan teringin sangat nak makan carrot cake.. tak tahu lah kenapa..tetapi sangat la teringin nyaaaaaaaa nak makan. Tuhan saja yang tahu.. nak sangat.. nak jugak..huaaa.


Balik kerja pukul 5petang tu.. dengan beraninya sue menggodek kek ni.. tak sabar betul nak makan. Nak sejukkan cepat-cepat pastu nak letak cheese cream. Masuk je dalam mulut adduhaiiiii. Tak kirala orang kata tak sedap ke hapa ke.. tapi sue tetap kata sedap ahah hak hak...

Buat Mu Di Aidilfitri

As salam..lama sangat dah sue tak update blog. Bukan sibuk sangat pun.. cuma isikan masa terluang untuk muhasabah diri sempena bulan baik Ramadhan ni :).

Banyak yang perlu difikirkan untuk meneruskan kehidupan.. untuk diri sendiri, anak mahupun keluarga. Insya Allah sue akan cuba membuat pilihan yang terbaik untuk kemudahan bersama.

Bila banyak benda yang nak difikirkan mula la otak mula penat. Untuk mengelakkan otak running terlalu cepat.. sue isikan masa dengan jahit manik kat baju anakanda tercinta weeeha. Walaupun jahitannya simple je dan senget2 tapi tetap sue siapkan untuk anak mamy sayang :)



Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking