Thursday, December 8, 2011

Lagenda November 12-11-2011

As salam...
Lagenda bersambung lagi :)

Mula2..singgah kat one of the resort..rumah dia dari luar macam buruk sangat tapi deco dalam bilik phewww sangat vouge.. Bon Ton Resort namanya. Owner resort ni maybe cat lover.. banyak gila encik dan cik tucen kat sini. Yang paling best..sekor cik putih ni haa.. Ya Allah besarnya, demok, gebunya dia...geram gila nak ramas2 perut dia..dan saya tidak melepaskan peluang itu ahaha...tak caya? sila tengok bawah :)


Tercari2 lagi hotel yang the best for tonite..tau apa yang me & my hubby dapat. Rasanya so far the best hotel we ever stay Tanjung Sanctuary Langkawi wow! Serius sangat best.. Apa yang ada sini yang sue kata sangat best..sila lawat laman web dia ya.. ada private beach.. just 32 bilik yang seakan2 bungalow ..memang sangat cantik viewnya. Bukak je sliding door dah menghadap pantai.. This is our room :)


Jom tengok bilik & view Tanjung Sanctuary langkawi ni ya..sue share kat sini :)

Interprem sikit..ni baru je kat Balai Pengawal kat depan nun...masuk ngan buggy ya :)

King Size bed :)

Dining Room & TV :)


Toilet yang sangat besar & santekk :)

Wardrobe yg juga cantekk :)

Balkoni yang menghadap pantai..tidur pun boleh dengar bunyi ombak ! Tapi bila dah start dengkur..noo more ombak hokkay ehehe

Tenang & nyaman :)

Matahari baru nak terbit bertugas :)

Private beach..


Pandangan dari cafe..serius rasa macam breakfast atas kapal huhu..nak pergi lagi.. (kalau en hubby dengar..botak le kepala aku katanya huhu..)


Sekian untuk entry kali ni..semoga keindahan ini berkelalan ke akhir hayat.. kembali dengan lagenda November 13-11-2011 esok !


No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking