Thursday, December 8, 2011

Lagenda November 11-11-11

As salam...

Harini nak berkisah tentang percutian kunun ala2 honeymoon gitu..hehe. Tak ada niat riak..cuma my blog is my diary..so sue akan update apa saja selagi terdaya untuk tatapan sendiri dan juga org2 tersayang around me. Maybe satu hari nanti.. kita mampu kembalikan kenangan indah kita tu dengan hanya melewati setiap hasil nukilan dan cerita di blog..who knows?

Sebenarnya xda plan nak honeymoon after our kenduri. Semua datang dengan tiba2..hubby ajak g Langkawi wow!..sangat suka sebenarnya sebab xpernah pergi..Langkawi here we come !!! ..over excited hehe :)

11-11-11
Flight dari KRB-Penang (sebab xda flight direct KBR-Langkawi) jam 8.45pagi kalau xsilap.
Disebabkan menunggu flight Penang-Langkawi yang dijadualkan pukul 7ptg..maka kami merendek sekitar Penang by bus..ahaha jangan xtau. Lama benar dah xnaik bas dalam bandar kan..redah je. Sempat habiskan masa tengok movie Don't Scared In The Dark di Prangin Mall, Penang.

Abis tu je g makan Nasi Dalca dekat ngan Bangunan Tabung Haji near Airport Bayan Lepas.. sedap sangat. Mana2 kawan2 yang tengah tunggu flight nak fly tu boleh le lajak sikit ke Nasi Dalca ni. 7.00ptg fly to Langkawi.. Ayoyoyo...hotel semua penuh. Mana datang semua orang. Hubby xdapat hotel yang diidamkan ahhaa...tidoq tanpa rela. Mulutnya pok pek..membebel dari mula sampai la dia tidoq ahhaa... Me? Okay je asalkan hubby ada sebelah ahhaa :p

12-11-2011
Pagi2 lagi hubby kejutkan ajak naik cable car..waaaa. Seronok! jom layan..

Sue beratur beli tiket.. hubby memetik camera je kerjanya :)

Ni la rupanya bila sampai kat nuuun atas ya :)

Teringin sangat nak ke Sky Walk tu..waaa akhirnya setelah berpenat lelah memanjat sampai jugak. Penat seyy..serius penat.

Nampak tak muka penat makcik keh keh. Lagi teruk masa nak balik..sebab nak kena panjat bukit batu2 tu walaupun batu dah jadi tangga huhu.. Berpeluh ooii..hehe. Tq hubby for a great day !

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking