Tuesday, December 6, 2011

~ Impian ~

As salam...
Pernah tak dulu kita punya impian? impian untuk majlis perkahwinan waaaa..sukka !

Sue nak share la sikit impian perkahwinan sue dulu ahaha :p
Nak buat majlis perkahwinan dalam taman la... kat hotel la (bajet dapat kawen ngan orang kaya keh keh) konon xyah la susah2 nak basuh pinggan kan.. pastu yang penting nak pakai gaun ala2 wedding dress putih tu..macam princess kunun keh keh. Ala2 macam dalam gambar ni ha ..copet kat Google..makasih pakchik hehe :)


Tapi..kesebenarannya, kita perlu berpijak dibumi yang nyata.. Hadapi laluan yang telah tersurat untuk kita dengan redha & ikhlas dengan setiap apa yang kita lakukan. Kesabaran memang menjadi teman sepanjang jalan meredah onak dan duri hidup.. Alhamdulillah penghujungnya pelangi indah menanti.

Walau tidak sehebat majlis mewah pasangan lain di hotel.. Walau tak secantik pengantin2 lain..
Kami diraikan dalam majlis sederhana..dan 7hb November 2011 menjadi hari bermakna untuk kami berdua..di serikan kehadiran tetamu serta saudara mara.

Terus terang..amat membahagiakan. Doa kalian mengiringi kami, agar segalanya kembali indah.. dalam menjalani hidup berpasangan & berkeluarga seperti insan lain..amin.
Terima kasih kepada semua :)


ada macam princess tak..? ehehe

4 comments:

  1. alamak saya terlepas cerita...maaf ya sebab lama tak singgah..
    apapun.. selamat pengantin baru.. semoga awak dan dia kekal bahagia selamanya

    ReplyDelete
  2. terima kasih Sofya.. doa seorang sahabat :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kak sue.akhirnya bahagia hidup kak sue..seronoknya...bila la i pn nk hepi cam u..

    ReplyDelete
  4. terima kasih wahai sahabat...tertunggu2 kehadiranmu ehehe.. xpa lainkali kita buat gathering ya :)

    ReplyDelete


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking