Saturday, December 31, 2011

Dari Ikan Bakar ke Pasembur

As salam...

Kenapa tajuk entry macam tu? apa kaitan ikan bakar ngan pasembur hik hik. Al kisah percutian yang langsung tanpa di rancang...main boh je ehehe..tapi menjadi & happening ! Kami ke KL tanpa dirancang.. malam tu sempat makan2 di Muara Ikan Bakar then esoknya berkonvoi ke Penang. Together with my hubby... waahhh suka kakak..abah ada sekali..mamynya lagii suka ehehe..
Nampak sangat kan..bila makanan dah datang..lupa ngan camera. Satu pic pun xsempat nak snap..keje melantak la apa lagi ahaha..ampunkan beta wahai tuan hamba hik hik...

Esoknya..kami melawat bapa saudara di Penang yang akhirnya sekali bercuti..two in one gitu eheh best ! Apa pun kami sekeluarga doakan semoga Pak Lang cepat sembuh & ahli keluarga lain dapat beri sokongan yang takkan henti untuk dia..insya Allah, amin.

Kat hiway ke Penang tu sempat singgah beli durian.. sambil2 berenti rehat sebab kereta abang ada something wrong ngan enjin turbonya..ehehe. Jom rehatt.. Abang & family sebuah kereta.. abah & mak sebuah kereta, sue & hubby sebuah kereta..konvoi 3 buah kereta. Adik kat Shah Alam xdapat ikut..dia plan minggu depan so xleh saja nak tukar2 sebab hubby dia xdapat cuti...kalau dia dapat ikut lagi sonok 4 buah keta gitu :)

Abah berenti rehat..cucu semua dok ngan atok & maktok..pening org2 tua ehehe... Mak & bapak budak senang lenang ahaha...dassaattt !

Perjalanan diteruskan..kami singgah kat rumah ipar duai belah hubby di Taiping. Alhamdulillah...everything seems okay :).. sempat jugak singgah di Taman Tasik Taiping weeehuuu..sangat cantek seyyy kat situ.. meh sue share sekeping gambor..lebih xleh ehehe..

Si kakak dah start malas nak jalan..nak dokong addoooiiii... kakak dah besar..no more dokong2 hokkayy !

Esok sambung ngan gambar2 percutian di Bukit Bendera...xsempat nak edit gambar lagi ehehe.. Lagipun ni dah hampir pukul 7ptg..sue masih kat office. Nak beransur balik dulu.. Dua malam lepas bersengkang mata menyiapkan oder cupcake..hmm malam ni nak tidoq awai sikit.

Note : Abang...please call me awal sikit ya..serious mengantuk sangat.

No comments:

Post a Comment


Its all about :
Love~Life~Happy~Heart~Tears~Feelings ~
& never end!

Bloggerz Blogwalking